Droomhuis op de Tankenberg in Oldenzaal

Er zijn momenteel 4 riante kavels op de markt waarop u in Oldenzaal uw droomhuis kunt realiseren. Op een prachtige plek, aan de voet van de Tankenberg, in het coulisselandschap juist buiten het centrum. Een unieke kans op het realiseren van uw wensdroom.

Wonen in Oldenzaal

Oldenzaal is een fraai compact stadje in het schilderachtige Twente. Klein genoeg om gezellig te zijn, en groot genoeg om te beschikken over alle mogelijke voorzieningen. Bovendien ligt Oldenzaal midden in het prachtige landschap van Twente.

Doordat het grondgebied van Oldenzaal niet erg groot is, zijn bouwkavels in Oldenzaal schaars. Het is niet vaak dat zich de kans voordoet in Oldenzaal een riante woning naar eigen inzicht te realiseren, dus wanneer het wel kan is het verstandig niet te lang te twijfelen.

Klassieke baksteenvilla met klassieke proporties
riante klassieke villa

Riant, landelijk en eigentijds woonerfje in groen

Welnu, hier is uw kans! Ten noorden van Oldenzaal, tegen de stadsrand aan, worden 4 kavels ontwikkeld voor het bouwen van riante woningen. Deze woningen zullen worden ontwikkeld onder particulier opdrachtgeverschap en kunnen dus, binnen de kaders van de regelgeving, geheel naar wens worden gerealiseerd.

Het plangebied ligt tussen de Denekamperstraat, De Tankenbergstraat en de Provinciale Rondweg, aan de voet van de Tankenberg. Eén van de mooiste plekjes van Oldenzaal. De kavels variëren in grootte tussen 1135m² en 1750m². Het plan voorziet in een knus woonerfje in het groen met eigentijdse maar natuurlijke architectuur, harmonieus op elkaar afgestemd.

Eigentijdse witte villa met rieten dak en eikenhouten elementen
Voorzijde van een statige witte villa

Interesse in een kavel?

Heeft u interesse in een van de kavels? Kijk voor meer informatie op de website van het project ‘wonenaandeTankenberg.nl’

Architectenbureau Bloemen denkt graag met u mee

Wilt u op deze een van deze kavels graag uw droomwoning realiseren? Vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn binnen de regelgeving? Neemt u dan contact met ons op. We kijken graag met u mee en kunnen u, geheel vrijblijvend, informeren over de mogelijkheden qua ontwerp en kosten.