robuust en comfortabel, een symmetrische vrijstaande woning

De opdrachtgevers van dit project wilden een riante, degelijke en comfortabele vrijstaande woning als uitvalsbasis voor het dagelijkse leven. Precies dit hebben we, met veel plezier, voor hen kunnen realiseren.

Robuuste baksteen architectuur in twee kleuren. Grote overstekken en ramen roedes bepalen het beeld van deze woning. Door het toepassen van gladde dakpannen krijgt de woning een eigentijdse uitstraling.

Comfort door een uitgekiende indeling

De woning staat met de symmetrische voorgevel aan de straat. Aan de achterzijde staat de woning eenzijdig in de tuin in verband met de bezonning. In een aanbouw in de tuin is de bijkeuken ondergebracht. Vanuit de woonkamer, keuken en bijkeuken is er moeiteloos toegang tot de fraaie, op het zuiden gelegen privétuin. Daar wordt bij goed weer maar wat graag gebruik van gemaakt!

De woning is qua plattegrond ruim bemeten. Door de aanwezigheid van een vaste trap en het toepassen van dakkapellen is ook de zolderverdieping als volwaardige woonverdieping in gebruik. De hoofdslaapkamer is hier onder het schuine dak ondergebracht. Met zicht in de nok en voorzien van vier grote dakramen echt een spectaculaire slaapplaats.

Architectenbureau Bloemen -degelijke vrijstaande stadswoning met privétuin
robuuste tweekleurige baksteenarchitectuur met opmerkelijke details

Luxe beeld door hoogwaardig materiaalgebruik

Veel van de luxueuze uitstraling is terug te voeren op het materiaalgebruik. Kwaliteit stond hierbij voorop. Robuuste bakstenen en degelijke vlakke keramische dakpannen. Ook de houten kwaliteitskozijnen met roedes en zinken hemelwaterafvoeren vallen op. Het materiaalgebruik is fraai en van hoge kwaliteit, daar hebben we speciale aandacht aan besteed. Dit is een robuuste degelijke woning, maar vooral ook comfortabel en onderhoudsarm.

Architectenbureau Bloemen is het juiste adres voor wanneer je ook een degelijke comfortabele vrijstaande woning wilt. Een gerieflijke plek voor om ’s avonds naar terug te keren voor een ontspannen gezinsleven. Neem contact op met ons, of kom een kop koffie drinken op ons kantoor in de Geldermanfabriek in Oldenzaal.